Auditori

Auditori Santi Arisa

L’Auditori Santi Arisa és un local de 450 m2 enmarcats en un edifici de construcció recent d’un estil arquitectònic que fusiona l’estètica del món rural amb la contemporanietat de l’arquitectura fncional. S’ubica en un paratge natural al bell mig de la comarca del Bages amb vistes al Port del Compte i la serralada Prepirinenca. Aquest espai, d’infinites possibilitats, fou dissenyat per un equip d’arquitectes establerts a Camprodon, que té en el seu bagatge la creació de Plans d’Urbanisme d’alguns municipis de l’Alt Empordà i La Garrotxa, obres de rehabilitació arquitectònica i dissenys de diversos campings de la zona i de cases pairals.
Aquest local disposa d’una cabina de grabació i d’una excel•lent acústica, de manera que no només resulta un bon local d’assaig sinó que pot ser el lloc de creació i grabació idoni per a qualsevol tipus de formació. Cal dir que a la rodalia de l’Auditori Santi Arisa es situa una casa de turisme rural, on hom s’hi pot allotjar, de manera que pot esdevenir un lloc perfecte per a concentracions de treball, doncs aquest paratge de pau i harmonia crea un clima inmillorable per a crear, assajar i/o dur qualsevol altra activitat.
No només resulta un bon lloc per a producció, sinó que a l’Auditori s’hi poden dur a terme moltes altres activitats com:

Presentació de cd’s, llibres, actes…
Local per a exposar col•leccions de fotografia, pintura…
Reunions socials de col•lectius diversos
Trobades i/o festivals d’agrupacions diverses
Realització de concerts
Local per a dansa, ball, tai-chí, yoga…
Entre d’altres…

L’Auditori Santi Arisa està situat enmig del Serrat, a Castellnou del Bages a 800 metres sobre l’altitud del mar, el què fa que es gaudeixi d’un clima agradable a qualsevol època de l’any. El nucli més proper, aquesta urbanització, és Santpedor, poble important dins la comarca del Bages i de la rodalia més pròxima a la seva capital, Manresa. Així doncs l’Auditori està en un lloc privilegiat ja que gaudeix de tranquilitat al mateix moment que és molt proper a la capital de la comarca.

L’Auditori Santi Arisa és un local que resta a la seva disposició per a dur a terme diferents activitats i acull les seves propostes i peticions.