70 anys Santi Arisa “I Testament Vital”

 

Amb motiu de la celebració dels 70 anys de Santi Arisa, l’espectacle “1r Testament vital” s’ofereix en un concert que commemora tota una vida de dedicació a la bateria i l’espectacle musical d’aquest reconegut baterista i ens en deixa constància com a “Testament vital”.

En l’espectacle musical s’hi troben composicions dels anys ’70, ’80, 9’0, 2000 fins a arribar al 2016. Passat, present i futur.

D’una banda el concert ofereix temes propis d’en Santi Arisa en els que homenatja als grans músics amb els quals ha col·laborat i que ens recorden moments importants de la cultura musical del nostre país. D’altra banda ens presenta temes de grups i formacions que va fundar o hi va participar amb intensitat, com Fusioon, Manel Camp, Jordi Sabatés, Francesc Burrull, Big Band Barcelona, Coblamporània, Pegasus, Tribu i Lakatans, sense oblidar els arranjadors i companys de treball com Quico Janer, Xavier Roger Richi, Ernest Manchon i d’altres músics que l’han acompanyat al llarg de la vida.

Actualment presenta aquest concert conjuntament amb la Vilassar Big Band, formació musical que amb molta professionalitat i entusiasme fa possible que aquest esdeveniment musical segueixi viu en la commemoració d’aquest 70 anys de música d’autoria catalana.

Aquí teniu un vídeo de l’actuació del Kursaal del passat 2017 amb el Taller de Músics.