SANTI ARISA espectacle 70 anys ‘1r Testament vital’

Amics:

El proper dia 22 d’Octubre a les 18h celebraré els meus 70 anys amb un concert especial que estrenarem al Kursaal de Manresa amb l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics i amb la col·laboració especial de Dan Arisa.

 ‘1r Testament vital’ és una celebració de tota la vida dedicada a la música i a l’espectacle per part d’aquest reconegut bateria. Aquest instrument ha estat una part molt important de la seva vida i ara en vol deixar constància en forma de testament vital.

El projecte parteix de la trajectòria musical de Santi Arisa, homenatjant també els grans músics amb els que ha participat i recordant moments molt importants per a la cultura musical del país. Grups i formacions que ha fundat o participat d’una manera intensa. Com Fusioon, Manel Camp, Jordi Sabatés, Francesc Burrull, Big Band Barcelona, Coblamporània, Pegasus, Tribu i Lakatans. I sense oblidar arranjadors i companys de treball com Quico Janer, Xavier Roger, Ernest Manchon i músics que l’han acompanyat al llarg de la vida.
A la selecció de temes del concert hi trobarem composicions de Santi Arisa dels anys 70, 80, 90, 2000 i fins a arribar a temes del 2016.

Gaudiu de la música. Us esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *