Taverna de Poetes

Presentació en petit format. Duet de veu, cors i recitats

Santi Arisa: veu i recitats –   Agnès Miralbell: veu i recitats.

En aquest espectacle poètic-musical us oferim una selecció de poemes d’alguns dels autors més representatius dels Països Catalans.

Vol ser un altra punt de partida en la difusió de poetes tant honorats com Pere Quart, Miquel Martí i Pol, Salvador Perarnau, Joan Maragall, Maria Manent, Josep Vicenç Foix i Ferran Anell.

Volgudament he musicat els poemes atorgant a cada un d’ells un tractament personal i diferenciat des de la perspectiva de diversos estils musicals.

En el concert els servim embolcallats d’uns efectius i subtils arranjaments musicals enregistrats. Els poemes, recitats i també cantats, són interpretats amb passió i vitalitat juntament amb l’Agnès, que enriqueix les interpretacions amb la seva veu i les refresca com l’oratge suau del Mediterrani.

SOBRE NOSALTRES

SANTI ARISA – Amb més de cinquanta anys de carrera, el meu nom ha estat vinculat a històries musicals molt diverses, però en l’imaginari popular he quedat fixat com a bateria.

Amb agraïment em plau compartir el fet d’haver estat honorat amb la distinció de la Revista Popular1 com a millor bateria de l’estat espanyol dels anys 80, tot i que dalt dels escenaris he fet moltes més coses, cantar, per exemple.

Cada vegada que tinc oportunitat miro de fer realitat nous projectes completament diferents. En els últims anys he musicat diversos poetes catalans i m’he delit interpretant els seus poemes.

 

AGNÈS MIRALBELL – Pedagoga musical, productora i adaptadora de cançons per a infants, he dedicat la meva vida a l’educació musical i a la formació vocal i coral d’infants i joves.

Vaig fundar el Cor Coral·lí, antic Cor del Súper3 amb el qual, a banda d’haver gravat totes les cançons infantils de la primera etapa del programa, vam participar en diverses produccions d’artistes de renom com en Santi Arisa, amb qui vam enregistrar TOT ÉS EN TOT, espectacle musical  basat en una antologia poètica de Miquel Martí i Pol amb música d’en Santi.

Tan apreciada dedicació docent ha estat enriquida amb la vivència de la meva aportació vocal en molts dels enregistraments i actuacions de les seves creacions.

 

VÍDEO

Fragments del Concert del 4 de juliol de 2019 al “Jardí Lola Anglada” de Tiana

  

FOTOS


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *