Tot és en Tot

Tot és tot

TOT ÉS EN TOT, espectacle musical  basat en una antologia poètica de Miquel Martí i Pol amb música de Santi Arisa. El recull de poemes és una tria de diferents èpoques del poeta que comprèn des de l’any 1948 fins al 1997. En ell s’hi troben poemes de diversos continguts des dels més polítics i patriòtics fins als més filosòfics.

L’espectacle té una posada en escena acurada al servei de l’expressió poètica dels textos.

COMPANYIA SANTI ARISA.
Rosa Cadafalch, actriu, especialitzada en el recitat de poemes d’en Miquel Martí i Pol. En la seva dilatada carrera d’actriu cal destacar el seu paper protagonista a Cirano de Bergerac, dirigida per J. Mª Flotats i el seu treball amb directors de renom com Herman Bonnin, Joan Ollé, Carlo Boso, Carlos Lasarte, Conrad Ziedrich, Jordi Messalles, Calixte Bieito, Sergi Belbel, Pere Sagristà, Alberto Bokos, Artur Trias, Magda Puyo, Ricard Salvat, Pep Pla, Beno Mazzone, Lurdes Barba i Toni Casares. Ha participat en muntatges i recitals de poemes sobre M. Martí i Pol, Jacint Verdaguer, Montserrat Abelló, Montserrat Roig, Pere IV. Ha participat en pel·lícules dirigides per Francesc Bellmunt i Sergi Schaaff i en sèries TV com Estació d’enllaç, Jet Lag i Mirall trencat.  Jove Cor Coral·lí, del qual n’és directora i fundadora Agnès Miralbell. En els seus inicis, s’anomenava Cor Coral·lí i els seus petits cantaires van créixer i van rodar per pobles de Catalunya mentre anaven formant-se com a cantants, participant ennombrosos concerts i enregistraments al costat d’artistes i cantants com Joan Manel Serrat, Santi Arisa, el Musical més petit, Coral Sant Jordi i Banda Municipal de Barcelona sota la direcció de Luís Cobos. Va ser el Cor que va representar el Club Súper 3 durant els 12 primers anys del programa amb el qual va gravar més d’una dotzena de discos. Va representar l’espectacle musical El llibre de la Selva al Teatre Romea de Barcelona amb la banda sonora de les cançons de Walt Disney i en va enregistrar un cd editat per DiscMedi. Ha representat altres espectacles de Teatre Musical al Teatre SAT de Barcelona com Mar i Cel, West Side Story, Hair, Rent i El Rei Lleó. Ha participat en el prestigiat XXIV Festival Internacional de Música de Cantonigròs.

La Companyia la complementen els components de La Tribu, els cantants de la qual, juntament amb components del Cor, en són solistes. Els arranjaments són a càrrec de Xavier Roger “Richi”. Santi Arisa, director de l’espectacle, músic i cantant, és el compositor de les músiques.

“Vaig conèixer personalment en Miquel Martí i Pol. Disposo, crec, de la seva il·lusió a la que hi he afegit la meva pròpia en la creació d’aquest treball” -Santi Arisa-.