70 anys Santi Arisa “I Testament Vital”

 

Amb motiu dels 70 anys de Santi Arisa, l’espectacle l Testament vital, celebra tota la vida dedicada a la música amb la bateria i a l’espectacle per part d’aquest reconegut bateria. Aquest instrument ha estat segurament una part molt important de la seva vida i ara en vol deixar constància en forma de testament vital.

Hi trobareu composicions dels anys 70, 80, 90, 2000 i fins arribar a temes de 2016. Hi trobareu passat, present i futur. Per una banda, temes propis d’en Santi Arisa en el que homenatja també els grans músics amb els que ha participat i recordant moments molt importants per a la cultura musical del país. Grups i formacions que ha fundat o participat d’una manera intensa. Com Fusioon, Manel Camp, Jordi Sabatés, Francesc Burrull, Big Band Barcelona, Coblamporània, Pegasus, Tribu i Lakatans. I sense oblidar arranjadors i companys de treball com Quico Janer, Xavier Roger, Ernest Manchon i músics que l’han acompanyat al llarg de la vida.

Actualment presentem aquest concert conjuntament amb la Vilassar Big Band, amb molta professionalitat i entusiasme faran possible que aquest esdeveniment musical segueixi viu, commemorant aquest 70 anys de música d’autoria catalana.

Aquí teniu un vídeo de l’actuació del Kursaal del passat 2017 amb el Taller de Músics.