Taverna de Poetes a Cal Magre 14-6-2019

El proper divendres dia 14 Taverna de Poetes actuarà a Cal Magre de Callús a les 21.30 amb la companyia d’Agnès Miralbell Izard.

Taverna de Poetes és un espectacle poètic-musical que ofereix una selecció de poemes d’alguns dels autors més representatius dels Països Catalans. Vol ser un altra punt de partida en la difusió de poetes tant honorats com Pere Quart, Miquel Martí i Pol, Salvador Perarnau, Joan Maragall, Josep Vicent Foix Marià Manent i Ferran Anell.
No hi falteu, us esperem!
#Callús #Poesia #Bages #Música

Santi Arisa, 70 anys al Kursaal de Manresa

Algunes imatges de l’espectacle “Ir Testament Vital” de diumenge passat al Kurssal. Va ser un concert emocionant amb  la Original Jazz Orquestra del Taller de músics i el seu director David Pastor i amb la col·laboració especial del meu fill Dan Arisa. Amb un públic entregat en tot moment. Moltes gràcies.

SANTI ARISA espectacle 70 anys ‘1r Testament vital’

Amics:

El proper dia 22 d’Octubre a les 18h celebraré els meus 70 anys amb un concert especial que estrenarem al Kursaal de Manresa amb l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics i amb la col·laboració especial de Dan Arisa.

 ‘1r Testament vital’ és una celebració de tota la vida dedicada a la música i a l’espectacle per part d’aquest reconegut bateria. Aquest instrument ha estat una part molt important de la seva vida i ara en vol deixar constància en forma de testament vital.

El projecte parteix de la trajectòria musical de Santi Arisa, homenatjant també els grans músics amb els que ha participat i recordant moments molt importants per a la cultura musical del país. Grups i formacions que ha fundat o participat d’una manera intensa. Com Fusioon, Manel Camp, Jordi Sabatés, Francesc Burrull, Big Band Barcelona, Coblamporània, Pegasus, Tribu i Lakatans. I sense oblidar arranjadors i companys de treball com Quico Janer, Xavier Roger, Ernest Manchon i músics que l’han acompanyat al llarg de la vida.
A la selecció de temes del concert hi trobarem composicions de Santi Arisa dels anys 70, 80, 90, 2000 i fins a arribar a temes del 2016.

Gaudiu de la música. Us esperem!