Taverna de Poetes

DSCF8375edrd1 [1280x768]

Aquest artista català, un dels més polifacètics i innovadors dels nostres temps a Catalunya, ens sorprèn com sempre per la seva capacitat d’apropar-nos a la cultura popular i alhora amb una vocació internacionalista.
En aquesta ocasió ens presenta una selecció de treballs realitzats en forma d’espectacle poèticomusical, on converteix una selecció de poemes d’alguns dels autors més representatius de Catalunya, València i Andorra, poemes que ell mateix ha musicat, atorgant a cada una d’elles un tractament diferent des de la perspectiva de diversos estils musicals; els poemes són interpretats amb la vitalitat i la passió que el caracteritzen, embolcallats d’uns efectius i subtils arranjaments musicals.

Punt de partida per donar difusió als nostres poetes com Salvador Espriu, Josep Carner, Vicent Andrés Estellés, Ferran Anell, Pere IV, Miquel Martí i Pol, Salvador Perarnau, Joan Maragall, Josep Vicent Foix, J.M. Fonollosa, Teresa Colom i Joan Vinyoli. Tots ells musicats per en Santi Arisa.

Taverna de Poetes presentada en dos formats: Santi Arisa band o en petit format en duet (Santi Arisa, veu i Ernest Manchón, teclats i programming).

Octubre 2013 a la sala El Sielu de Manresa